| Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég nincsen A legtöbb felhasználó ( 16 fő) Vas. Márc. 04, 2012 5:22 pm-kor volt itt. |
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Admin .::Admin::.

Hozzászólások száma: 90 Join date: 2011. Feb. 28.
 | Téma: Karakter kerestetik Csüt. Márc. 10, 2011 7:10 pm | |
| Keresel valakit? Szükséged lenne egy erőszakos rendőrre, akihez régen gyengéd érzelmek fűztek? Esetleg édesapád tűnt el, akit már négy éves korod óta nem láttál? Akkor írj egy hirdetést, hogy valaki eljátszhassa! |
|  | | Evelyn Lockhart .::Cicababa::.

Hozzászólások száma: 29 Join date: 2011. Apr. 15.
 | |  | | Lucas Badrick .::Kívülálló::.

Hozzászólások száma: 16 Join date: 2011. Jun. 12. Kor: 20 Tartózkodási hely: A Nagy Alma Job/hobbies: Festő Humor: Drug and drug and art and drug...
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Hétf. Jún. 13, 2011 12:51 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Keresem idegesítő hugicámat, Ginevra Badrick-et. 17 éves, a cicababák csoportját erősíti. Rajong Roxanne-ért, feltett szándéka, hogy olyan legyen, mint ő és ezért mindent el is követ. Imádja beleütni az orrát a dolgaimba. A szüleink imádják, mert egy igazi kis tündér, fedhetetlen, tökéletes. Csak meg ne tudják, hogy a kislány nem veti meg a Roxy féle durva bulikat. Avatar : Teresa Palmer |
|  | | Rainee Hawk .::Kívülálló::.

Play by: Natalia Vodianova Hozzászólások száma: 58 Join date: 2011. Apr. 04. Kor: 19 Tartózkodási hely: New York Job/hobbies: Akad... Humor: Kikészít!
 | |  | | Evelyn Lockhart .::Cicababa::.

Hozzászólások száma: 29 Join date: 2011. Apr. 15.
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Vas. Szept. 04, 2011 8:29 am | |
| Keresem imádni való nagynénémet![You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> [You must be registered and logged in to see this image.] Playby: Jennifer Lopez ; Eva Longoria ; Nicole Scherzinger Név: Emily Lockhart Kor: 28 év Foglalkozás: újságszerkesztő Jellem: Igazi nő, nem nagyon szereti ha valaki beszól neki. Utálja ha nemet mondanak neki vagy ellenkeznek vele. Általában nyugodt természetű, de nagyon lobbanékony. Kapcsolat a karakterrel: Evy egyik legnagyobb példaképe a nagynénje. Mindent együtt csinálnak, nagyon jóban vannak, mint két tini lány. Emily nagyon sok dolgot tanított a lánynak aminek Evy apja nem annyira örült. |
|  | | Josh Wilson .::Felnőttek::.

Play by: Ian Somerhalder Hozzászólások száma: 21 Join date: 2011. May. 09. Kor: 27 Tartózkodási hely: New York Job/hobbies: Matek-fizika szakos tanár
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Vas. Szept. 04, 2011 1:04 pm | |
| Hol vannak a tesóim?! 
Jeremy Wilson & Ginnifer Wilson
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> [You must be registered and logged in to see this image.]Szabad kezet adok mindenben, de előtte azért olvasd el kérlek az előtörimet. Abban van pár infó a tesókról.  Play by: Joseph Gordon-Lewitt & Alexandra Daddairo P.S.: Lehet választani, nem kötelező mindkét tesóm megalkotása |
|  | | Marion Narcissa Vidal .::Egyetemisták::.

Play by: Blake Lively Hozzászólások száma: 14 Join date: 2011. Jun. 11.
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Kedd. Szept. 13, 2011 7:32 pm | |
| Tündéri hugicámat kutatom!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Név: Jill (Jillian) Tina Vidal Kor: 16 Csoport: Cicababák/Kívülállók Kapcsolat a karakteremmel: Attól eltekintve, hogy imádja beleütni a pici orrocskáját a dolgaimba és örömmel áll le veszekedni velem, egész jól megvagyunk. Play by: Dakota Fanning ( nem ragaszkodom, a lényeg, hogy szőke legyen és a kornak kb. megfelelő)
(további infó: pm)
|
|  | | Shiloh Emmaline Adler .::Kívülálló::.

Play by: Crystal Reed Hozzászólások száma: 16 Join date: 2011. Sep. 13. Kor: 23
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Kedd. Szept. 13, 2011 8:38 pm | |
| Keresem a páromat
Play by: Tyler Posey
Nos ő lenne Liam, akivel a kapcsolatunk jól indult, végül mégis úgy döntöttünk, jobb nekünk egymás nélkül. Szerettem, tudom, hogy Ő is, de együtt nekünk nincs jövőnk. A mai napig gondolok rá, felkeresném, de nem merem megtenni ezt a lépést. Nincs kikötésem a jellemét, életét illetően, de rólam is legyen szó, ezért olvasd el az ET-met.
Zaklassatok, szükségem van rá *szépen néz*
A hozzászólást Shiloh Emmaline Adler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 15, 2012 5:53 pm-kor. |
|  | | Maximilian Smith .::Macsó::.

Play by: Kevin Flamme Hozzászólások száma: 12 Join date: 2011. Oct. 09.
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Vas. Okt. 09, 2011 12:42 pm | |
| Keresem kishúgomat!
Karakternév: Nerina Smith Play by: Susan Coffey
Cicababa/Kívülálló
A 16 éves féltékeny kishúg nagyon jó kapcsolatot ápol Maxszel, ám ő teljes ellentéte a fiúnak. A lányokat mindig próbálja eltüntetni a fiú körül, hisz azt hiszi, hogy testvére nem fog majd vele foglalkozni. Ebből kikövetkeztetően, elég nagy cirkuszt hagy mindig maga után.
PMben jelentkezz!  |
|  | | Diane Z. Thornton .::Kívülálló::.

Play by: Pixie Lott Hozzászólások száma: 26 Join date: 2012. Jan. 15. Kor: 17 Tartózkodási hely: NY ^^ ♥ Job/hobbies: zene Humor: érdekes... :$
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Vas. Jan. 15, 2012 5:21 pm | |
| Keresem Őt!Név.: Zack Jameson (hajlandó vagyok alkudozni) Kor.: 17 P.B.: Colton Haynes (nem vagyok hajlandó alkudozni xD ) Csoport: Macsó/Kívülálló [You must be registered and logged in to see this image.]Jellemzés: Tipikus macsó. Bunkó, nagyképű, egoista és mindig tökéletesen néz ki, azonban Zack valójában nem ilyen. A bátyám bulija alkalmával beszéltünk úgy öt percet a lépcsőházban, mikor én épp magányra vágytam. Ő épp akkor érkezett és csodával határos módon egész jól el lehetett vele dumálni. Szóval az egész bunkóság, csak egy álarc. Azt nem tudom, Ő ezek után, hogy viszonyul hozzám, de tény, hogy én örömmel legeltetem rajta a szemem a suliban. A folytatást, hogy mi, hogyan alakul, megbeszélhetjük PM-ben HA ELVÁLLALOD A KARAKTERT! Nagyon nagyon nagyon örülnék neki ^^ Várom azt a fránya PM-et!  ELVILEG KÉSZÜL *.*
A hozzászólást Diane Z. Thornton összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 16, 2012 6:11 pm-kor. |
|  | | Zoe Bell .::Egyetemisták::.

Play by: Megan Fox Hozzászólások száma: 6 Join date: 2012. Jan. 15. Kor: 23 Tartózkodási hely: NY Job/hobbies: Stunt
 | |  | | Shiloh Emmaline Adler .::Kívülálló::.

Play by: Crystal Reed Hozzászólások száma: 16 Join date: 2011. Sep. 13. Kor: 23
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Hétf. Jan. 16, 2012 6:09 pm | |
| | Shiloh Emmaline Adler írta: | Keresem a páromat
Név: Liam Fletcher Play by: Tyler Posey
Nos ő lenne Liam, akivel a kapcsolatunk jól indult, végül mégis úgy döntöttünk, jobb nekünk egymás nélkül. Szerettem, tudom, hogy Ő is, de együtt nekünk nincs jövőnk. A mai napig gondolok rá, felkeresném, de nem merem megtenni ezt a lépést. Nincs kikötésem a jellemét, életét illetően, de rólam is legyen szó, ezért olvasd el az ET-met.
Zaklassatok, szükségem van rá *szépen néz* |
A hozzászólást Shiloh Emmaline Adler összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 02, 2012 5:02 pm-kor. |
|  | | Diane Z. Thornton .::Kívülálló::.

Play by: Pixie Lott Hozzászólások száma: 26 Join date: 2012. Jan. 15. Kor: 17 Tartózkodási hely: NY ^^ ♥ Job/hobbies: zene Humor: érdekes... :$
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Hétf. Jan. 16, 2012 9:03 pm | |
| KERESEM AZ ÉN ÉDES BÁTYÓKÁMAT IS...Név: Eric Thornton Kor: 20 P.b.: Samuel Xavier/Cam Gigandet [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]Jellemzés: Eric igazán jó fej báty, akivel remekül kijövünk. Kicsit bohókás, kicsit idióta, de mindig képes a legletörtebb hangulatú társaságnak is jó kedvet okozni, így mindenki szereti. Nagyon sok haverja van az iskolában is, hiszen igazi közösségbe való arc. Jelenleg vele élek együtt az albérletben, ahol még a melót is szépen meg tudjuk felezni, így nem kell azért veszekednem vele, mert eldobálná a cuccait, sőt. Ebből a szemszögből ős sokkal rendmániásabb, mint én. Míg nekem minden tökéletes ledobálva, addig ő szeret mindent sorrendbe pakolni, persze mindez nem fajul mániákussá. Szeretettel várom a tesókámat *.* Regizz, aztán dobj egy PM-et, ha érdekel a kari. Ha kérdésed lenne, tudom ajánlani a PM-es segítséget, valamint az ET-met is. 
A hozzászólást Diane Z. Thornton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 19, 2012 6:50 pm-kor. |
|  | | Zack Jameson .::Macsó::.

Play by: Colton Haynes Hozzászólások száma: 16 Join date: 2012. Jan. 16. Tartózkodási hely: Női szívek legmélyén Job/hobbies: Porrá zúzni az önbecsülésed Humor: Nem ismersz?
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Csüt. Jan. 19, 2012 3:14 pm | |
| ! IMÁDNIVALÓAN IDEGESÍTŐ CICABABA ! Név: Samantha ________ (változtatható) Csoport: Cicababák Kor: 17-18 Play by: Leighton Meester (csak egy tipp, változtatható) Jellemzés: Energikus, bulizós csaj, aki folyton pörög, mint a búgócsiga. Ennek ellenére rettentően jószívű, habár a józan esze fölött áll az egója, természetesen van is oka a önfényezésre. Talán azért figyeltem fel rá, mert rengeteg mindenben hasonlítunk és egy buli alkalmával beszélgettünk is. Viszont akkor rájöttem, hogy nem kérnék az egészből és inkább ott hagytam. Azóta rám van szállva és tapad, mint a pióca, szinte nem is tudom lerázni magamról. Sejtésem szerint belém van zúgva, de persze, bármi lehet a háttérben, a bosszú sem kizárt.
Ha elhozod nekem, ígérem, hogy jófiú leszek. :$ Vagy ha az nem is...majd igyekszem. 
A hozzászólást Zack Jameson összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 29, 2012 1:25 pm-kor. |
|  | | Zack Jameson .::Macsó::.

Play by: Colton Haynes Hozzászólások száma: 16 Join date: 2012. Jan. 16. Tartózkodási hely: Női szívek legmélyén Job/hobbies: Porrá zúzni az önbecsülésed Humor: Nem ismersz?
 | Téma: Re: Karakter kerestetik Pént. Jan. 20, 2012 6:52 pm | |
| ! KIHAGYHATATLANUL ÖNFEJŰ MACSÓ ! Név: Joshua Maddox (ragaszkodom hozzá) Csoport: Macsók Kor: 18-19 Play by: Dougie Poynter (ha nem szimpatizálsz vele, ajánlanám még Francisco Lachowskit, de egyébként más ötletekre is nyitott vagyok) Jellemzés: Egy hatalmas marha, aki minden buliban benne van, legyen az akár a bolti lopás vagy a szívjunk-be-órán ötlet. Trében-bajban mellettem áll már az általános iskola negyedik osztálya óta, amikor is ideköltöztek és én szárnyaim alá vettem. Természetesen emiatt engem is utáltak, ahogy őt, mint új fiút, de a középiskolában mindketten népszerűségre tettünk szert és most már a népszerűbb srácok, a "macsók" közt foglalunk helyet. Joshua füvezik, iszik, nőzik, ráadásul egy saját zenekara van, amiben ő a gitáros. Mondanom sem kell, tapadnak rá a csajok. Nagy szükségem van egy legjobb haverra, szóval ne habozz megalkotni!  |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |